June 06, 2017 | RO | EN

 

Incepand din luna august 2013, site-ul ijc.md nu se mai actualizeaza. Toate informatiile despre activitatile curente ale Centrului pentru Jurnalism Independent le puteti gasi pe noul portal media Media-azi.md. Va multumim.

 

Prima pagina
Despre CJI
Calendar
Instruire
Departamentul Juridic
Cercetare si publicatii
Revista Mass Media
Centrul de Resurse
Contacte
Productie 

Prima pagina
Prima promotie a Scolii de Studii Avansate in Jurnalism PDF Print E-mail
Absolventii Scolii de Studii Avasnsate in Jurnalism10.07.07 / Scoala de Studii Avansate in Jurnalism a lansat prima promotie. Ceremonia de inmanare a certificatelor a avut loc sambata, 7 iulie 2007. La festivitate au participat cei 19 absolventi ai scolii, precum si oaspeti din strainatate, directori si reprezentanti ai mass media de la Chisinau.

Certificatele de absolvire au fost inmanate de fondatorii si instructorii scolii de Studii Avansate in Jurnalism. Printre acestia ii mentionam pe autoarea ideii crearii Centrului Independent de Jurnalism de la Chisinau Carole Brennan si Byron Scott, profesor la Scoala de Jurnalism din Missouri, din Statele Unite ale Americii, Richard Pernollet, instructor la Centrul de Formare si Perfectionare a Jurnalistilor din Paris, Franta, Alina Radu, director la Ziarul de Garda, Artur Corghencea, redactor la PRO TV Chisinau si Alexandru Cantar, seful biroului BBC la Chisinau.

Certificatele de absolvire au fost semnate de catre institutiile partenere in cadrul proiectului Scolii de Studii Avansate in Jurnalism, si anume Centrul Independent de Jurnalism de la Chisinau, Scoala de Jurnalism din Missouri, SUA, si Centrul de Formare si Perfectionare a Jurnalistilor din Paris, Franta. Programul de studii este in parteneriat cu PRESS NOW, Olanda.

Scoala de Studii Avansate in Jurnalism a fost lansata la 4 septembrie 2006 cu scopul de a pregati jurnalisti universali pentru mass media din Republica Moldova. Timp de zece luni 20 de tineri absolventi de universitate au studiat mai multe obiecte ce tin de scrierea subiectelor pentru presa, radio si tv. Cursurile au fost predate de catre instructori straini si locali care activeaza in mass media.
  Bookmark and Share

< Prev   Next >

 

 

| Copyright 2007 | Centrul pentru Jurnalism Independent