June 06, 2017 | RO | EN

 

Incepand din luna august 2013, site-ul ijc.md nu se mai actualizeaza. Toate informatiile despre activitatile curente ale Centrului pentru Jurnalism Independent le puteti gasi pe noul portal media Media-azi.md. Va multumim.

 

Prima pagina
Despre CJI
Calendar
Instruire
Departamentul Juridic
Cercetare si publicatii
Revista Mass Media
Centrul de Resurse
Contacte
Productie 

Prima pagina
Centrul Independent de Jurnalism lanseaza „Ghidul mass-media din Republica Moldova” PDF Print E-mail
Image06.11.07 / Centrul Independent de Jurnalism (CIJ) a lansat varianta on-line a „Ghidului mass-media din Republica Moldova”. Acesta poate fi accesat pe site-ul organizatiei (www.ijc.md) la rubrica „Cercetare si publicatii”, subdiviziunea „Ghidul mass-media din Republica Moldova”. Ghidul cuprinde informatii despre 146 ziare, 107 reviste, 54 de posturi radio, 34 posturi TV, 63 operatori TV si 16 agentii de presa din Moldova, inclusiv regiunea transnistreana.
 
Informatia a fost colectata in perioada februarie-septembrie 2007 de un grup de operatori ai Centrului Independent de Jurnalism. Editia tiparita a ghidului va fi publicata la sfârsitul anului curent, cu o prefata ce va cuprinde o analiza a tendintelor de dezvoltare a mijloacelor de informare in masa din Republica Moldova.

Centrul Independent de Jurnalism a realizat, incepând cu anul 1999, doua editii ale „Ghidului mass-media”. Editia a treia este un proiect al Centrului Independent de Jurnalism (CIJ), realizat cu sustinerea financiara a Misiunii OSCE in Republica Moldova si Ambasadei SUA prin Programul de granturi mici pentru sustinerea initiativelor democratice.

Datele din „Ghidul mass-media” vor fi rectificate si completate in mod regulat. Contactându-ne, utilizatorii vor avea posibilitatea sa contribuie la perfectionarea ghidului, adaugând informatii suplimentare.

Persoana de contact:
Mihai Catan,
Coordonator resurse informationale,
tel.  21 36 52, 22 75 39
fax. 22 66 81
  Bookmark and Share

< Prev   Next >

 

 

| Copyright 2007 | Centrul pentru Jurnalism Independent