June 06, 2017 | RO | EN

 

Incepand din luna august 2013, site-ul ijc.md nu se mai actualizeaza. Toate informatiile despre activitatile curente ale Centrului pentru Jurnalism Independent le puteti gasi pe noul portal media Media-azi.md. Va multumim.

 

Prima pagina
Despre CJI
Calendar
Instruire
Departamentul Juridic
Cercetare si publicatii
Revista Mass Media
Centrul de Resurse
Contacte
Productie 

Prima pagina
CIJ a editat culegerea de articole "Scriem pentru a informa si a preveni" PDF Print E-mail
Image14.11.07 / Centrul Independent de Jurnalism (CIJ) a editat volumul "Scriem pentru a informa si a preveni. Culegere de articole despre traficul de fiinte umane din Republica Moldova".
 
Culegerea de articole a fost editata in varianta bilingva (in limbile romana si rusa). Ea contine articole scrise de jurnalistii Angela Brasoveanu, Ana Butnariuc, Iuliana Josu, Irina Codrean, Veaceslav Dolgov, Olesea Hancu, Angela Lesco, Olga Savcenco, Antonina Sarbu, Vitalie Hadei, Tatiana Marcu, Ion Mititelu, Angelina Olaru si Valeriu Turcan. Articolele incluse in aceasta culegere au fost publicate pe parcursul anului 2006 in diverse mass-media din Republica Moldova si au participat la concursul materialelor scrise la una din urmatoarele teme: prevenirea si combaterea traficului de fiinte umane, a migratiei ilegale si a violentei domestice, idei de afaceri in mediul rural si crearea unor oportunitati pentru femeile din Republica Moldova.

Aparitia acestei publicatii a fost posibila datorita sprijinului acordat de Winrock International si Misiunea Agentiei SUA pentru Dezvoltare Internationala (USAID) pentru Ucraina, Belarus si Moldova.

Publicatia este distribuita gratuit. Persoanele care doresc sa intre in posesia acesteia se pot adresa la CIJ (str. Sciusev 53, Chisinau) sau la Proiectul "Noi perspective pentru femei", Winrock International (bd. Stefan cel Mare 65, oficiul 603, Chisinau).

Cartea este disponibila si in varianta electronica si poate fi accesata pe paginile web: www.ijc.md sau http://www.winrock.org.md.
  Bookmark and Share

< Prev   Next >

 

 

| Copyright 2007 | Centrul pentru Jurnalism Independent