June 06, 2017 | RO | EN

 

Incepand din luna august 2013, site-ul ijc.md nu se mai actualizeaza. Toate informatiile despre activitatile curente ale Centrului pentru Jurnalism Independent le puteti gasi pe noul portal media Media-azi.md. Va multumim.

 

Prima pagina
Despre CJI
Calendar
Instruire
Departamentul Juridic
Cercetare si publicatii
Revista Mass Media
Centrul de Resurse
Contacte
Productie 

Prima pagina
CJI continua sa ofere gratuit consultatii juridice jurnalistilor si organizatiilor mass-media. PDF Print E-mail
16.05.2012 / CJI oferă gratuit consultaţii juridice jurnaliştilor şi organizaţiilor mass-media în domeniile: apărarea onoarei şi demnităţii, accesul la informaţie, statutul juridic al publicaţiilor, acreditarea jurnaliştilor, publicitate, dreptul la viaţa privată, ş.a. De asemenea, în anumite cazuri se acordă reprezentare gratuită în instanţele de judecată jurnaliştilor şi organizaţiilor mass-media. Consultaţiile şi asistenţa legală sunt oferite în cadrul proiectului „Fortificarea cadrului legislativ în domeniul mass-media în Republica Moldova”

Pentru a beneficia de serviciile juridice oferite de  CJI, vă rugăm să ne contactaţi la adresa mlu@ijc.md, numărul de telefon 213652 sau la adresa str. Sciusev 53, persoana de contact Elena Candu.

Proiectul „Fortificarea cadrului legislativ în domeniul mass-media în Republica Moldova” este implementat de Centrul pentru Jurnalism Independent cu susţinerea financiară a Civil Rights Defenders, Suedia.

  Bookmark and Share

< Prev   Next >

 

 

| Copyright 2007 | Centrul pentru Jurnalism Independent