June 06, 2017 | RO | EN

 

Incepand din luna august 2013, site-ul ijc.md nu se mai actualizeaza. Toate informatiile despre activitatile curente ale Centrului pentru Jurnalism Independent le puteti gasi pe noul portal media Media-azi.md. Va multumim.

 

Prima pagina
Despre CJI
Calendar
Instruire
Departamentul Juridic
Cercetare si publicatii
Revista Mass Media
Centrul de Resurse
Contacte
Productie 

Prima pagina
Conferinta de presa sustinuta de CJI cu participarea Sefului Delegatiei UE Ambasadorul Dirk Schuebel PDF Print E-mail

11.06.2012/ Centrul pentru Jurnalism Independent vă invită să participaţi la conferinţa de închidere a proiectului „Fortificarea capacităţii mass-media de a reflecta subiectele de interes public”, scopul căruia a fost de a contribui la dezvoltarea mass-media din Republica Moldova, prin consolidarea competenţelor profesionale ale jurnaliştilor şi încurajarea acestora să colaboreze cu colegii de breaslă din întreaga ţară, inclusiv din UTA „Gagauz-Yeri” şi regiunea transnistreană.

Conferinţa de presă va avea loc 13 iunie, ora 10.00, în sala de conferinţe a Agenţiei de Presă Info-Prim Neo (Casa presei, str. Puskin 22).

La eveniment vor participa Excelenţa Sa, Dirk Schuebel, Şeful Delegaţiei Uniunii Europene în Republica Moldova, Luiza Doroşenco, directorul Centrului Media din Tiraspol şi Maria Parfionova, directorul Radio Gagauzia, Compania Publică OK GRT din Comrat.

Proiectul a fost implementat de CJI în perioada 29 mai 2010-29 aprilie 2012, în parteneriat cu Centrul Media din Tiraspol şi Centrul pentru Dezvoltare Media, din Sofia, Bulgaria, susţinut financiar de către Delegaţia Comisiei Europene în Republica Moldova în cadrul Instrumentului European pentru Democraţie şi Drepturile Omului.

Pentru informaţii suplimentare, vă rugăm să ne contactaţi la tel.: 21 36 52 sau la adresa de email: coordonatorATijcDOTmd.

Persoană de contact: Cristina Bobârcă, coordonator programe CJI.

  Bookmark and Share

< Prev   Next >

 

 

| Copyright 2007 | Centrul pentru Jurnalism Independent