June 06, 2017 | RO | EN

 

Incepand din luna august 2013, site-ul ijc.md nu se mai actualizeaza. Toate informatiile despre activitatile curente ale Centrului pentru Jurnalism Independent le puteti gasi pe noul portal media Media-azi.md. Va multumim.

 

Prima pagina
Despre CJI
Calendar
Instruire
Departamentul Juridic
Cercetare si publicatii
Revista Mass Media
Centrul de Resurse
Contacte
Productie 

Prima pagina
Instruirea in domeniul libertatii de exprimare pentru jurnalistii din Moldova PDF Print E-mail

28.06.2012 / Centrul pentru Jurnalism Independent (CJI) anunţă înscrierea jurnaliştilor la 2 ateliere pe tema  „Libertatea de exprimare și Mass media în Moldova: aspecte juridice şi de procedură”, ce vor avea loc pe 19 şi, respectiv, 26 iulie 2012 la Chişinău.

Jurnaliștii își vor îmbunătăți abilităţile de a se apăra şi reacţiona adecvat la cererile de defăimare.  La training vor fi abordate o serie de subiecte, printre care:
  • cum ar trebui reprezentanții mass-media sa se reprezinte în instanțele de judecată;
  • care sunt cele mai sensibile aspecte ale aplicării legislaţiei în domeniu.
  • cum ar trebui sa reacţioneze jurnaliștii la acuzațiile de defăimare și la cererile depuse in aceste cazuri;
Ambele ateliere, fiecare cu o durată de o zi, vor fi moderate de Olivia Pîrţac, unul din autorii Comentariului la Legea cu privire la Libertatea de Exprimare, elaborat în anul 2011 şi de avocata  Janeta Hanganu.
Doritorii de a participa la atelier sunt invita
ți să completeze formularul anexat, pe care îl vor trimite la adresa de e-mail: mluATijcDOTmd. Data limită – 15 iulie 2012
Atelierul va fi sus
ținut în limba română, iar materialele informative vor fi disponibile şi în limba rusă. Jurnaliştilor din afara Chișinăului li se vor rambursa cheltuielile de transport.
Informaţii suplimentare pute
ți afla la: mluATijcDOTmd, tel. (022) 21 36 52, 22 75 39. Persoana de contact: Elena CANDU, coordonator de programe CJI. Programul de instruire este organizat în cadrul proiectului „Fortificarea cadrului legislativ în domeniul mass-media în Republica Moldova” realizat de Centrul pentru Jurnalism Independent cu susţinerea financiară a Civil Rights Defenders, Suedia.
  Bookmark and Share

< Prev   Next >

 

 

| Copyright 2007 | Centrul pentru Jurnalism Independent