June 06, 2017 | RO | EN

 

Incepand din luna august 2013, site-ul ijc.md nu se mai actualizeaza. Toate informatiile despre activitatile curente ale Centrului pentru Jurnalism Independent le puteti gasi pe noul portal media Media-azi.md. Va multumim.

 

Prima pagina
Despre CJI
Calendar
Instruire
Departamentul Juridic
Cercetare si publicatii
Revista Mass Media
Centrul de Resurse
Contacte
Productie 

Prima pagina
Centrul pentru Jurnalism Independent premiat pentru transparenta organizationala PDF Print E-mail

image 28.06.2012 / Centrul pentru Jurnalism Independent (CJI) a fost premiat pentru promovarea transparenţei în sectorul asociativ din Moldova în cadrul Galei Bunelor Practici organizată la 27 iunie a.c., de către Centrul Naţional de Asistenţă şi Informare a ONG-urilor din Moldova Contact.

Organizaţiile participante la Gală au fost evaluate de către juriu conform mai multor criterii, printre care: gestionarea eficientă a resurselor, practicile de bună guvernare, transparenţa şi responsabilitatea, comunicarea eficientă şi impactul serviciilor prestate comunităţii.

În acest context, CJI a fost selectat câştigător din cele 19 organizaţii care şi-au depus dosarul, acumulând cel mai mare punctaj la capitolele mediatizarea deciziilor, rapoartelor anuale şi comunicarea cu beneficiarii, publicul prin intermediul reţelelor sociale.

Scopul principal al Galei este de a promova principiile de transparenţă, etică şi bună guvernare în cadrul societăţii civile.

CJI a fost fondat în decembrie 1994, ca un proiect al Casei „Lumea Deschisă”, iar în 1998 devine organizaţie independentă care îşi vede misiunea în a sprijini jurnalismul profesionist şi îşi propune să contribuie la afirmarea unei prese de calitate, independente şi imparţiale.

  Bookmark and Share

< Prev   Next >

 

 

| Copyright 2007 | Centrul pentru Jurnalism Independent