June 06, 2017 | RO | EN

 

Incepand din luna august 2013, site-ul ijc.md nu se mai actualizeaza. Toate informatiile despre activitatile curente ale Centrului pentru Jurnalism Independent le puteti gasi pe noul portal media Media-azi.md. Va multumim.

 

Prima pagina
Despre CJI
Calendar
Instruire
Departamentul Juridic
Cercetare si publicatii
Revista Mass Media
Centrul de Resurse
Contacte
Productie 

Prima pagina
CJI lanseaza un nou proiect pentru imbunatatirea transparentei proprietatii mass-media PDF Print E-mail

Centrul pentru Jurnalism Independent (CJI) anunţă lansarea proiectului “Îmbunătăţirea transparenţei proprietăţii mass-media în Republica Moldova” care își propune să asigure pluralismul mass-media şi să evite concentrarea presei în mâinile unui număr mic de proprietari.

În cadrul proiectului, un grup de experţi va elabora un studiu ce va analiza legislaţia țării noastre, precum şi bunele practici din statele Uniunii Europene ce ar putea fi preluate şi aplicate în Republica Moldova. În baza studiului vor fi elaborate propuneri de modificare a legislaţiei naționale în domeniu.

Atât studiul, cât şi amendamentele vor fi puse în discuție la evenimente publice cu participarea reprezentanţilor autorităţilor și mass-media. CJI va lansa și o campanie de advocacy ca să explice de ce este important ca oamenii și consumatorii să cunoască adevărații proprietari ai instituțiilor de presă. Proiectul “Îmbunătăţirea transparenţei proprietăţii mass-media în Republica Moldova” a demarat în iulie 2012  şi va fi realizat timp de un an, cu susţinerea financiară a National Endowment for Democracy (NED).

  Bookmark and Share

< Prev   Next >

 

 

| Copyright 2007 | Centrul pentru Jurnalism Independent