June 06, 2017 | RO | EN

 

Incepand din luna august 2013, site-ul ijc.md nu se mai actualizeaza. Toate informatiile despre activitatile curente ale Centrului pentru Jurnalism Independent le puteti gasi pe noul portal media Media-azi.md. Va multumim.

 

Prima pagina
Despre CJI
Calendar
Instruire
Departamentul Juridic
Cercetare si publicatii
Revista Mass Media
Centrul de Resurse
Contacte
Productie



 

Prima pagina
CJI anunta concurs de selectare a doi experti pentru elaborarea unui studiu PDF Print E-mail

16.07.2012 / Centrul pentru Jurnalism Independent (CJI) anunţă angajarea a doi experţi naţionali pentru elaborarea studiului “Transparenţa proprietăţii mass-media”.

Obiectivele studiului: 
1)    evaluarea cadrului legal existent cu privire la proprietatea mass-media; 

2)    analiza bunelor practici ale statelor Uniunii Europene şi a oportunităţilor de preluare/aplicare a acestora în Republica Moldova; 
3)    elaborarea concluziilor şi recomandărilor de modificare a legislaţiei în domeniu. 

Criterii de selectare:
•    Studii universitare în drept, jurnalism, ştiinţe politice şi sociale sau alte domenii relevante;
•    Experienţă în elaborarea studiilor analitice cu privire la legislaţia naţională, mass-media şi integrare europeană;
•    Abilităţi de elaborare a metodologiilor de cercetare, monitorizare şi evaluare, scriere de rapoarte, respectarea termenelor limită.

Dosarul va include:

•    Structura preliminara a studiului şi metodologia de cercetare care va fi aplicată la elaborarea acestuia;
•    CV-ul cu accentuarea experienţei de elaborare a studiilor analitice şi referinţe la studiile accesibile pe Internet; în cazul în care acestea nu sunt disponibile on-line, se vor prezenta extrase de 4-5 pagini din 2 cele mai relevante lucrări.

Dosarul va fi expediat până pe 16 August, 2012 la
mluATijcDOTmd sau adus la Centrul pentru Jurnalism Independent, Chişinău, MD-2012, str. Şciusev 53. Pentru informaţii suplimentare contactaţi coordonatoarea Departamentului politici şi legislaţie mass-media, Elena Candu la: 022-22-75-39.

 

Elaborarea studiului face pare din proiectul “Îmbunătăţirea transparenţei proprietăţii mass-media în Republica Moldova” realizat de CJI cu susţinerea financiară a National Endowment for Democracy (NED).

  Bookmark and Share

< Prev   Next >

 

 

| Copyright 2007 | Centrul pentru Jurnalism Independent