June 06, 2017 | RO | EN

 

Incepand din luna august 2013, site-ul ijc.md nu se mai actualizeaza. Toate informatiile despre activitatile curente ale Centrului pentru Jurnalism Independent le puteti gasi pe noul portal media Media-azi.md. Va multumim.

 

Prima pagina
Despre CJI
Calendar
Instruire
Departamentul Juridic
Cercetare si publicatii
Revista Mass Media
Centrul de Resurse
Contacte
Productie 

Prima pagina
Instruirea jurnalistilor in domeniul libertatii de exprimare PDF Print E-mail

28.08.2012 / Centrul pentru Jurnalism Independent (CJI) anunţă înscrierea jurnaliştilor la  cel de-al doilea atelier de lucru pe tema  „Libertatea de exprimare și mass-media în Moldova: aspecte juridice şi de procedură”.

Atelierul va avea loc pe 8 septembrie 2012 şi îşi propune să consolideze abilităţile jurnaliştilor de a se apăra şi reacţiona adecvat la cererile de defăimare.

Pe parcursul instruirii, vor fi abordate mai multe subiecte, printre care:
• cum ar trebui sa reacţioneze jurnaliștii la acuzațiile de defăimare și la cererile depuse in aceste cazuri;
• cum ar trebui reprezentanții mass-media sa se reprezinte în instanțele de judecată;
• care sunt cele mai sensibile aspecte ale aplicării legislaţiei în domeniu.

Atelierul cu durata de o zi, va fi moderat de Olivia Pîrţac, unul din autorii Comentariului la Legea cu privire la Libertatea de Exprimare, elaborat în anul 2011 şi de avocata  Janeta Hanganu.

Doritorii de a participa la atelier sunt invitați să trimită CV-ul la adresa de e-mail: mluATijcDOTmd. Data limită – 5 septembrie 2012. Atelierul  se va desfăşura în limba română. Jurnaliştilor din afara Chișinăului li se vor rambursa cheltuielile de transport.

Informaţii suplimentare puteți afla la: mluATijcDOTmd, tel. (022) 21 36 52, 22 75 39. Persoana de contact: Elena CANDU, coordonatoare de programe CJI.

Programul de instruire este organizat în cadrul proiectului „Fortificarea cadrului legislativ în domeniul mass-media în Republica Moldova” realizat de Centrul pentru Jurnalism Independent cu susţinerea financiară a Civil Rights Defenders, Suedia.

  Bookmark and Share

< Prev   Next >

 

 

| Copyright 2007 | Centrul pentru Jurnalism Independent