June 06, 2017 | RO | EN

 

Incepand din luna august 2013, site-ul ijc.md nu se mai actualizeaza. Toate informatiile despre activitatile curente ale Centrului pentru Jurnalism Independent le puteti gasi pe noul portal media Media-azi.md. Va multumim.

 

Prima pagina
Despre CJI
Calendar
Instruire
Departamentul Juridic
Cercetare si publicatii
Revista Mass Media
Centrul de Resurse
Contacte
Productie 

Prima pagina
Decizia CSJ din 5 septembrie: ziarul “Panorama” nu a depasit limitele libertatii de exprimare PDF Print E-mail
06.09.2012 / Centrul pentru Jurnalism Independent (CJI) salută decizia Curţii Supreme de Justiţie (CSJ) din 5 septembrie a.c.  în cazul ziarului de investigație „Panorama” de a admite recursul publicației şi de a casa soluţiile instanţelor inferioare prin care ziarul urma să achite un prejudiciu moral de  5000 lei Comisarului de Poliție din Dondușeni.

CJI spera că și  pe viitor instanțele judecătorești din Moldova vor aplica standardele europene în materie de defăimare, în special exigenţele Legii cu privire la libertatea de exprimare.

Departamentul Politici şi Legislaţie Mass-Media al Centrului pentru Jurnalism Independent continuă să acorde, fără plată, asistenţă juridică jurnaliştilor şi instituţiilor mass-media în probleme legate de libertatea de exprimare, accesul la informaţie și alte aspecte ale legislaţiei mass-media.

Consultațiile juridice și reprezentarea în instanţă sunt susținute financiar de Civil Rights Defenders (Suedia) și Media Legal Defence Initiative (Marea Britanie.
  Bookmark and Share

< Prev   Next >

 

 

| Copyright 2007 | Centrul pentru Jurnalism Independent