June 06, 2017 | RO | EN

 

Incepand din luna august 2013, site-ul ijc.md nu se mai actualizeaza. Toate informatiile despre activitatile curente ale Centrului pentru Jurnalism Independent le puteti gasi pe noul portal media Media-azi.md. Va multumim.

 

Prima pagina
Despre CJI
Calendar
Instruire
Departamentul Juridic
Cercetare si publicatii
Revista Mass Media
Centrul de Resurse
Contacte
Productie 

Prima pagina
CJI lanseaza concursul „10 jurnalisti ai anului” PDF Print E-mail
club de presa19.09.2012 / Centrul pentru Jurnalism Independent (CJI) şi Comitetul pentru Libertatea Presei (CLP), organizează, în prima jumătate a lunii decembrie 2012, tradiţionala serată de decernare a premiilor „10 jurnalişti ai anului”, ediţia a XVIII-a.

În acest an, cei mai buni jurnalişti vor fi desemnaţi pe baza rezultatelor unui concurs de materiale jurnalistice şi a nominalizărilor societăţii civile.

În acest context, CJI  invită managerii de presă/directori/redactori/producători  să desemneze doi jurnalişti din instituţia pe care o reprezentă pentru participare la concurs.

Dosarul de participare trebuie să conţină cel mult trei materiale jurnalistice pentru fiecare candidat (ştiri, reportaje, investigaţii, interviuri) care vor trata subiecte de interes public (social, politic, economic, cultural, ecologic etc.) Materialele trebuie să fie însoţite şi de o scurtă justificare care să argumenteze de ce anume jurnaliştii desemnaţi merită să fie premiaţi.  

De asemenea, pentru selectarea câştigătorilor vor mai fi consultate şi organizaţii nonguvernamentale locale şi internaţionale.

Toate dosarele vor fi examinate de Senatul CJI care va lua decizia finală.

Vă îndemnăm să participaţi activ la concurs şi să nominalizaţi/recomandaţi jurnalişti din cadrul instituţiei pe care o conduceţi.

Termenul-limită de depunere a dosarelor: 17 octombrie 2012, ora 18.00!

Dosarele pot fi expediate la adresa This e-mail address is being protected from spam bots, you need JavaScript enabled to view it sau pe adresa Centrului pentru Jurnalism Independent, str. Şciusev 53, Chişinău, MD-2012.

Pentru informaţii suplimentare luaţi legătura cu Ina Grejdeanu, coordonatoare de programe CJI la numărul de telefon: 0 22 21 36 52, Departamentul Instruire.  

  Bookmark and Share

< Prev   Next >

 

 

| Copyright 2007 | Centrul pentru Jurnalism Independent