June 06, 2017 | RO | EN

 

Incepand din luna august 2013, site-ul ijc.md nu se mai actualizeaza. Toate informatiile despre activitatile curente ale Centrului pentru Jurnalism Independent le puteti gasi pe noul portal media Media-azi.md. Va multumim.

 

Prima pagina
Despre CJI
Calendar
Instruire
Departamentul Juridic
Cercetare si publicatii
Revista Mass Media
Centrul de Resurse
Contacte
Productie 

Prima pagina
Program de instruirei: ‘Cele mai bune practici ale jurnalismului in domeniul juridic’ PDF Print E-mail
02.10.2012 /Centrul pentru Jurnalism Independent (CJI) anunţă înscrierea jurnaliştilor la  programul de instruire ‘Cele mai bune practici ale jurnalismului in domeniul juirdic’. Atelierul va avea loc în perioada 18-20 octombrie 2012 şi îşi propune să informeze jurnaliștii despre cele mai bune practici ale jurnalismului juridic, precum și să consolideze abilităţile jurnaliştilor de a scrie în acest domeniu.

Pe parcursul instruirii, vor fi abordate mai multe subiecte, printre care:

·   bazele jurnalismului de investigații (aspecte legale);

·   jurnalismul responsabil;

·   rolul mass media (perspectiva legala);

·   legislația Moldovei in domeniul anti-corupției, accesului la informație;

·   practica națională și internațională cu privire la cazurile anticorupție.

Atelierul va fi moderat de experți internaționali și locali, cu o bogată experiență in jurnalism, precum și în domeniul juridic.  

Criterii de selectare:

Experiență in jurnalism - cel puțin 2 ani;
Experiență în scrierea articolelor pe teme ce țin de justiție;
Interes sporit în jurnalismul de investigație.

Doritorii de a participa la atelier sunt invitați să expedieze CV-ul, precum și formularul de aplicare la adresa de e-mail: mluATijcDOTmd. Data limită – 10 octombrie 2012. Atelierul se va desfăşura în limba română, cu traducere în limba rusă. Jurnaliştilor din afara Chișinăului li se vor rambursa cheltuielile de transport.

Informaţii suplimentare puteți solicita de la Elena CANDU, coordonatoare de program CJI, la: mluATijcDOTmd, tel. (022) 21 36 52, 22 75 39.

Programul de instruire este organizat în cadrul proiectului „Mass-media și sistemul judiciar din Moldova: consolidarea capacităților și promovarea responsabilității” realizat de Centrul pentru Jurnalism Independent în parteneriat cu “The Broadcasting Board of Governors”, cu susţinerea financiară a Programului USAID de Consolidare a Instituțiilor Statului de Drept (ROLISP).

  Bookmark and Share

< Prev   Next >

 

 

| Copyright 2007 | Centrul pentru Jurnalism Independent