June 06, 2017 | RO | EN

 

Incepand din luna august 2013, site-ul ijc.md nu se mai actualizeaza. Toate informatiile despre activitatile curente ale Centrului pentru Jurnalism Independent le puteti gasi pe noul portal media Media-azi.md. Va multumim.

 

Prima pagina
Despre CJI
Calendar
Instruire
Departamentul Juridic
Cercetare si publicatii
Revista Mass Media
Centrul de Resurse
Contacte
Productie 

Prima pagina
Agenda CJI pentru luna noiembrie PDF Print E-mail

05.11.2012 / În noiembrie a.c., Centrul pentru Jurnalism Independent (CJI)  are un calendar divers de activităţi.

Departamentul de Instruire va desfăşura un training pe tema „Sistemul energetic al R.Moldova” destinat jurnaliştilor cu profil economic. Mai multe detalii despre cursurile economice precedente, găsiţi aici.

Tot în luna noiembrie vor fi organizate cursuri despre blogging pentru mai mulţi elevi din şcolile nistrene şi un training pentru 20 de jurnalişti, din regiunea nistreană şi de pe malul drept al Nistrului, care vor învăţa cum să dea viaţă textului cu ajutorul fotografiei, materialului audio şi video.

Departamentul juridic va lansa studiul "Transparenţa proprietăţii mass-media" care evaluează cadrul legal existent cu privire la proprietatea mass-media, analizează bunele practici ale statelor Uniunii Europene şi oportunităţile de preluare/aplicare a acestora în țara noastră.

La Şcoala de Studii Avansate în Jurnalism  continuă cursurile. Pe parcursul acestei luni, studenţii vor lucra în regim de redacţie radio şi vor urma cursul de jurnalism TV.

CJI continuă să acorde, fără plată, asistenţă juridică jurnaliştilor şi instituţiilor mass-media în probleme legate de libertatea de exprimare, accesul la informaţie şi alte aspecte ale legislaţiei mass-media.

Pentru a afla mai multe detalii despre activităţile Centrului, vizitaţi www.ijc.md, www.scoaladejurnalism.md, precum şi pagina CJI pe Facebook.

  Bookmark and Share

< Prev   Next >

 

 

| Copyright 2007 | Centrul pentru Jurnalism Independent