June 06, 2017 | RO | EN

 

Incepand din luna august 2013, site-ul ijc.md nu se mai actualizeaza. Toate informatiile despre activitatile curente ale Centrului pentru Jurnalism Independent le puteti gasi pe noul portal media Media-azi.md. Va multumim.

 

Prima pagina
Despre CJI
Calendar
Instruire
Departamentul Juridic
Cercetare si publicatii
Revista Mass Media
Centrul de Resurse
Contacte
Productie 

Prima pagina
Coruptia: reglementare, prevenire si reflectarea de catre mass media PDF Print E-mail
14.01.2013 / Centrul pentru Jurnalism Independent (CJI) anunţă înscrierea jurnaliştilor la programul de instruire Corupţia: reglementare, prevenire şi reflectarea de către mass media” ce va avea loc pe 26-27 ianuarie 2013,  la Chişinău.

Prin acest program, CJI își propune  să continue instruirea jurnaliștilor  în domeniul  legal în vederea îmbunătățirii abilităţilor de reflectare a fenomenului corupției. La seminar vor fi abordate o serie de subiecte, printre care:

  • ce este corupția;
  • aspectele legale privind fenomenul corupției;
  • care sunt cele mai sensibile aspecte ale aplicării legislaţiei în domeniu. 

Cursul de instruire va fi ținut de către Galina Bostan, avocată, directoare a Centrului de analiză și prevenire a corupției, și Tatiana Puiu, avocată, CJI.

Doritorii de a participa la programul de instruire sunt rugați să expedieze CV-ul și formularul de aplicare la adresa de e-mail: This e-mail address is being protected from spam bots, you need JavaScript enabled to view it   Data limită – 22 ianuarie  2013. Atelierul se va desfăşura în limba română. Jurnaliştilor din afara Chișinăului li se vor rambursa cheltuielile de transport.

Informaţii suplimentare puteți afla la: mlu@ijc.md, tel. (022) 21 36 52, 22 75 39. Persoana de contact: Elena CANDU, coordonatoare de programe CJI.

Programul de instruire este organizat în cadrul proiectului „Fortificarea cadrului legislativ în domeniul mass-media în Republica Moldova” realizat de Centrul pentru Jurnalism Independent cu susţinerea financiară a Civil Rights Defenders, Suedia.

  Bookmark and Share

< Prev   Next >

 

 

| Copyright 2007 | Centrul pentru Jurnalism Independent