June 06, 2017 | RO | EN

 

Incepand din luna august 2013, site-ul ijc.md nu se mai actualizeaza. Toate informatiile despre activitatile curente ale Centrului pentru Jurnalism Independent le puteti gasi pe noul portal media Media-azi.md. Va multumim.

 

Prima pagina
Despre CJI
Calendar
Instruire
Departamentul Juridic
Cercetare si publicatii
Revista Mass Media
Centrul de Resurse
Contacte
Productie 

Prima pagina
Instruire in domeniul jurnalismului civic PDF Print E-mail
01.02.2013 / Dacă eşti blogger/activist social, atunci te invităm să depui dosarul pentru concursul de selectare a participanţilor pentru un program de instruire în domeniul jurnalismului civic.

Programul va fi  moderat de experţi din Statele Unite ale Americii, care vor ajuta participanţii să înţeleagă rolul noilor tehnologii informaţionale şi al mass-media într-o societate, precum şi influenţa acestora asupra dezvoltării democratice a instituţiilor statului.

Participanți vor primi telefoane mobile performante, dotate cu camere video şi vor învăţa cum să filmeze subiecte jurnalistice şi cum să le plaseze pe reţele de socializare, pentru a atrage atenţia opiniei publice asupra problemelor din societate.

Training-ul va avea loc în perioada 21-24 februarie 2013, la Chişinău.

Cheltuielile pentru cazare şi alimentare sunt acoperite de organizatori.

Doritorii de a participa la program sunt rugaţi să trimită CV-ul actualizat la adresa de e-mail: This e-mail address is being protected from spam bots, you need JavaScript enabled to view it sau la adresa CJI, str. Sciusev 53.

Data limită – 12 februarie 2013. Participanţii vor fi selectaţi în bază de concurs.

Numărul de participanţi este limitat.

Pentru informaţii suplimentare vă rugăm să ne contactaţi la numărul de telefon – 0 22 213 652,
Departamentul Instruire.

Programul de instruire este organizat în cadrul proiectului „Mass-media și sistemul judiciar din Moldova: consolidarea capacităților și promovarea responsabilității” realizat de Centrul pentru Jurnalism Independent în parteneriat cu “The Broadcasting Board of Governors”, cu susţinerea financiară a Programului de Consolidare a Instituțiilor Statului de Drept (ROLISP) al USAID.
  Bookmark and Share

< Prev   Next >

 

 

| Copyright 2007 | Centrul pentru Jurnalism Independent