June 06, 2017 | RO | EN

 

Incepand din luna august 2013, site-ul ijc.md nu se mai actualizeaza. Toate informatiile despre activitatile curente ale Centrului pentru Jurnalism Independent le puteti gasi pe noul portal media Media-azi.md. Va multumim.

 

Prima pagina
Despre CJI
Calendar
Instruire
Departamentul Juridic
Cercetare si publicatii
Revista Mass Media
Centrul de Resurse
Contacte
Productie 

Prima pagina
Centrul pentru Jurnalism Independent (CJI) lanseaza o noua editie a Ghidului mass media PDF Print E-mail
20.02.2013 / Noua variantă a ghidului revăzut include  datele reactualizate privind  publicațiile, posturile de radio și TV din Republica Moldova, precum și  presa on-line, publicate în Ghidul Mass Media din 2008, dar  și informație despre  e instituții media lansate după 2008

Ghidul a fost revizuit pentru a oferi persoanelor interesate informații corecte și actuale privind tipul instituției, zona de difuzare, limba de difuzare, datele de contact ale instituțiilor media din Republica Moldova, precum și forma de proprietate, fondatorul sau proprietarul.

Datele au fost colectate de operatori CJI, care au contact personal instituțiile mass media pentru a obține informația necesară. Ghidul poate fi găsit în varianta online aici.

Dacă doriți să completați informația din Ghidul mass media vă rugăm să ne informați la contactele de mai jos: dbaseATijcDOTmd

Ghidul mass media a fost reactualizat de Centrul pentru Jurnalism Independent în cadrul proiectului Fortificarea cadrului legislativ în domeniul mass-media în Republica Moldova”, realizat în perioada ianuarie2012-ianuarie 2013 cu suportul financiar al organizaţiei Civil Rights Defenders din Suedia.

  Bookmark and Share

< Prev   Next >

 

 

| Copyright 2007 | Centrul pentru Jurnalism Independent