June 06, 2017 | RO | EN

 

Incepand din luna august 2013, site-ul ijc.md nu se mai actualizeaza. Toate informatiile despre activitatile curente ale Centrului pentru Jurnalism Independent le puteti gasi pe noul portal media Media-azi.md. Va multumim.

 

Prima pagina
Despre CJI
Calendar
Instruire
Departamentul Juridic
Cercetare si publicatii
Revista Mass Media
Centrul de Resurse
Contacte
Productie 

Prima pagina
Stadiul de dezvoltare a mass media transnistrene, evaluat intr-un studiu CJI PDF Print E-mail
31.05.2013 / Centrul pentru Jurnalism Independent (CJI) invită jurnaliştii la lansarea primului studiu de necesităţi ale mass-media din regiunea transnistreană ce va avea loc pe 6 iunie 2013.

La eveniment vor participa jurnalişti de pe ambele maluri ale Nistrului, reprezentanţi ai organizaţiilor neguvernamentale de media, Programului Naţiunilor Unite pentru Dezvoltare (PNUD) în Moldova şi altor organizaţii internaţionale şi misiuni diplomatice.

Studiul evaluează situaţia actuală a mass-media transnistrene prin necesităţile şi specificul acestora, fac o radiografie a problemelor cu care se confruntă jurnaliştii din regiune şi vin cu recomandări pentru îmbunătăţirea calităţii produselor media. Studiul a fost elaborat de CJI cu asistenţa Programului „Susţinerea Măsurilor de Promovare a Încrederii”, finanţat de Uniunea Europeană şi co-finanţat şi implementat de Programul Naţiunilor Unite pentru Dezvoltare.

Va rugăm să confirmaţi participarea la adresa electronică: coordonatorATijcDOTmd sau la numărul de telefon 213 652. Persoana de contact: Cristina Bobârcă, coordonatoare de programe, Departamentul de Instruire şi Comunicare, CJI.

Lansarea studiului va avea loc pe 6 iunie a.c., cu începere de la ora 10.00, în sala de conferinţe a hotelului CODRU, str. 31 august 1989, nr. 127, (intrarea din str. Maria Cebotari), etajul 3.


Studiul de necesităţi a fost elaborat de CJI în cadrul proiectului Îmbunătăţirea  capacităţilor mass-media din Moldova, inclusiv din regiunea nistreană, prin promovarea participării civice”. Acest proiect este realizat cu asistenţa Programului „Susţinerea măsurilor de promovare a încrederii”, finanţat de Uniunea Europeană şi cofinanţat şi implementat de Programul Naţiunilor Unite pentru Dezvoltare (PNUD), care are drept scop să contribuie la promovarea încrederii între ambele maluri ale Nistrului prin implicarea autorităţilor locale, societăţii civile, comunităţii de afaceri şi altor părţi interesate în activităţile de dezvoltare economică şi socială a comunităţilor locale.
  Bookmark and Share

< Prev   Next >

 

 

| Copyright 2007 | Centrul pentru Jurnalism Independent