June 06, 2017 | RO | EN

 

Incepand din luna august 2013, site-ul ijc.md nu se mai actualizeaza. Toate informatiile despre activitatile curente ale Centrului pentru Jurnalism Independent le puteti gasi pe noul portal media Media-azi.md. Va multumim.

 

Prima pagina
Despre CJI
Calendar
Instruire
Departamentul Juridic
Cercetare si publicatii
Revista Mass Media
Centrul de Resurse
Contacte
Productie 

Prima pagina
Deetatizarea presei scrise din R. Moldova, subiect de dezbatere la Clubul de presa din decembrie

Image15.12.08/ Stimati colegi, va invitam la o noua sedinta a Clubului de presa din Chisinau, care se va desfasura vineri, 19 DECEMBRIE, de la ora 13.00, in incinta restaurantului "Passepartout" (str. Kogalniceanu 62, etajul 2, vizavi de blocul 3 al USM).

 
A fost realizat un sondaj de audienta a mass-media in UTA Gagauz-Yeri

Image10.12.08/ Sondajul de audienţă a posturilor TV, radio şi a presei scrise în UTA Gagauz-Yeri (UTAG) a fost realizat în perioada septembrie - octombrie 2008 de către Institutul de Marketing şi Sondaje IMAS-INC, la comanda Centrului Independent de Jurnalism (CIJ).

 
CIJ a organizat un program de stagii pentru jurnalistii din UTAG

Image09.12.08/ Zece jurnalişti, angajaţi ai Companiei publice regionale „Teleradio-Găgăuzia”, postului TV „Eni Ai” din mun. Comrat, precum şi ai publicaţiilor „Edinaia Gagauzia” din Comrat, „Znamia” şi „Express Aiin Aciic” din or. Ceadâr-Lunga, UTA Gagauz-Yeri, au participat la un program de stagii organizat de Centrul Independent de Jurnalism (CIJ) în perioada 22 septembrie - 5 decembrie curent.

 
Declaratie

16.12.08/ Declaratia organizatiilor mass-media privind refuzul Consiliului Coordonator al Audiovizualului de a prelungi de drept licenta Pro TV Chisinau

Organizatiile neguvernamentale de media isi exprima ingrijorarea in legatura cu anuntul Consiliului Coordonator al Audiovizualului potrivit caruia CCA nu va prelungi licenta Pro TV Chisinau, aceasta urmand a fi scoasa la concurs.

Initial, in scrisoarea de raspuns la solicitarea Pro TV, CCA a enuntat ca demersul postului de televiziune nu intruneste conditiile prevazute de art.24 al Codului Audiovizualului, deoarece pe parcursul de valabilitate a licentei Pro TV nu ar fi respectat toate prevederile legislatiei audiovizuale si conditiile licentei de emisie. Insa cele patru cazuri calificate drept derogari de la prevederile legislatiei in vigoare, adunate pe parcursul a 5 ani, sunt singulare si irelevante.

 
Anunt
08.12.08/ CENTRUL INDEPENDENT DE JURNALISM (CIJ) invita companiile interesate sa participe la un concurs de selectare a companiei care va implementa componenta de monitorizare a mass-media audiovizuale in cadrul Proiectului "Monitorizarea mass-media in campania electorala".

CERINTE: Compania urmeaza sa organizeze si sa asigure monitorizarea si colectarea zilnica a informatiei privind modul in care este reflectata campania electorala de catre 10 posturi de rado si televiziune, conform unei metodologii a CIJ. Compania va prezenta CIJ rapoarte cantitative periodice. 
 
Invitatie la serata de decernare a premiilor "10 jurnalisti ai anului"
Image05.12.08/ Stimati colegi, va invitam la serata de decernare a premiilor "10 jurnalisti ai anului" (editia a 14-a), care va avea loc pe data de 23 decembrie, incepand cu ora 18:00, la Teatrul National "Mihai Eminescu" (bd. Stefan cel Mare si Sfant, 79).

 
A fost instituit un grup de initiativa pentru crearea primului Birou de Audit al Tirajelor

28.11.08/ 16 institutii de presa, agentii de publicitate si clienti de publicitate s-au reunit intr-un grup de initiativa pentru crearea primului birou de audit al tirajelor din Republica Moldova. Instituirea unei astfel de structuri, considera membrii grupului, va contribui la sporirea gradului de transparenta privind tirajul ziarelor, cresterea investitiilor in publicitatea din presa scrisa si, implicit, la fortificarea unei presei viabile in Republica Moldova.

 
<< Start < Prev 31 32 33 34 35 36 37 38 39 Next > End >>

Results 391 - 403 of 498

 

 

| Copyright 2007 | Centrul pentru Jurnalism Independent