June 06, 2017 | RO | EN

 

Incepand din luna august 2013, site-ul ijc.md nu se mai actualizeaza. Toate informatiile despre activitatile curente ale Centrului pentru Jurnalism Independent le puteti gasi pe noul portal media Media-azi.md. Va multumim.

 

Prima pagina
Despre CJI
Calendar
Instruire
Departamentul Juridic
Cercetare si publicatii
Revista Mass Media
Centrul de Resurse
Contacte
Productie 

Prima pagina
Comunicat de presa

27.10.08/ În perioada iulie-septembrie 2008, mass-media din Republica Moldova au eşuat, într-o anumită măsură, să reflecte profesional subiectele privind corupţia şi prevenirea acestui fenomen, potrivit datelor monitorizării mass-media realizate de Centrul Independent de Jurnalism. Cel de-al patrulea raport trimestrial de monitorizare, elaborat cu suportul Guvernului SUA, relevă că:

 
Declaratie de solidarizare cu "Pro TV Chisinau"

27.10.08/ Organizaţiile neguvernamentale mass-media sunt profund îngrijorate de atacurile fără precedent lansate la 23 octombrie 2008, în Parlamentul Republicii Moldova, împotriva postului de televiziune „Pro TV Chişinău”, atacuri care pot duce la lipsirea postului de licenţa de emisie şi ar dăuna unor alegeri libere şi corecte în Moldova.

 
Declaratie

16.10.08/ Declaraţia organizaţiilor mass-media privind cazurile de intimidare a jurnaliştilor de către angajaţii structurilor paramilitare ale statului.

Organizaţiile neguvernamentale de media protestează împotriva comportamentului abuziv al angajaţilor structurilor paramilitare ale statului în raport cu jurnaliştii aflaţi în exerciţiul funcţiunii.

 
Problema distribuirii publicatiilor periodice, subiect de dezbatere la Clubul de presa din Chisinau

Image10.10.08/ Reprezentanţii mass-media îşi doresc o relaţie de parteneriat cu principalul distribuitor de presă din R. Moldova - Întreprinderea de Stat „Poşta Moldovei”, care ar fi în beneficiul ambelor părţi, precum şi o îmbunătăţire a calităţii serviciilor prestate de acest distribuitor. Aceasta este opinia participanţilor la Clubul de presă din Chişinău, care s-a desfăşurat pe 9 octombrie a.c., şi la care s-a discutat problema distribuirii publicaţiilor periodice în R. Moldova.

 
Declaratia organizatiilor mass-media privind agresarea echipelor de stiri de la PRO TV Chisinau

10.10.08/ Organizaţiile neguvernamentale de media condamnă cu fermitate cazul ieşit din comun care s-a produs la sectorul de poliţie Buiucani al capitalei, când un cameraman PRO TV a fost reţinut nemotivat şi bătut de către poliţişti.

 
Program de instruire privind reflectarea procesului electoral in mass-media
08.10.08/ Fundaţia Eurasia şi Centrul Independent de Jurnalism anunţă selectarea jurnaliştilor pentru un curs de instruire cu tematica “Acoperirea informaţională a alegerilor în mass-media”.

 
Joi, 9 octombrie, se va desfasura o noua sedinta a Clubului de presa
 
Image06.10.08/ Stimati colegi, vă invităm la o nouă şedinţă a Clubului de presă din Chişinău, care se va desfăşura joi, 9 octombrie, de la ora 16.00, în incinta restaurantului “Passepartout” (str. Kogalniceanu 62, etajul 2, vizavi de blocul 3 al USM).

În cadrul acestei şedinţe a Clubului de presă ne propunem să discutăm următoarele subiecte: problema distribuirii publicaţiilor periodice pe întreg teritoriul R. Moldova (inclusiv regiunea transnistreană), relaţiile dintre mass-media şi distribuitorii de presă, problema importurilor de presă, tarifele percepute pentru difuzarea presei ş.a.

Jurnaliştii sunt invitaţi să discute cu reprezentanţii mai multor companii de distribuire a presei, de stat şi private, printre care: “Poşta Moldovei”, “Moldpresa”, “Omniapresa”, “Ediţii periodice”, “Mesageria Deleu-Delev”, “Vector V-N”, “Business Elita” ş.a.
 
<< Start < Prev 31 32 33 34 35 36 37 38 39 Next > End >>

Results 404 - 416 of 498

 

 

| Copyright 2007 | Centrul pentru Jurnalism Independent