June 06, 2017 | RO | EN

 

Incepand din luna august 2013, site-ul ijc.md nu se mai actualizeaza. Toate informatiile despre activitatile curente ale Centrului pentru Jurnalism Independent le puteti gasi pe noul portal media Media-azi.md. Va multumim.

 

Prima pagina
Despre CJI
Calendar
Instruire
Departamentul Juridic
Cercetare si publicatii
Revista Mass Media
Centrul de Resurse
Contacte
Productie 

Prima pagina
Joi, 11 septembrie, se va desfasura o noua sedinta a Clubului de presa
Image09.09.08/ Centrul Independent de Jurnalism (CIJ) şi Comitetul pentru Libertatea Presei vă invită la o nouă şedinţă a Clubului de presă din Chişinău, care se va desfăşura joi, 11 SEPTEMBRIE, in incinta restaurantului “Maestro” (str. Bucureşti 68B, Chişinău), de la ora 16.00.

 
In atentia jurnalistilor de televiziune
03.09.08/ Centrul Independent de Jurnalism (CIJ), în parteneriat cu BBC World Service Trust, anunţă înscrierea la trainingul „PRODUCEREA PROGRAMELOR TV CU TEMATICĂ SOCIALĂ”, care se va desfăşura în perioada 10 – 14 SEPTEMBRIE 2008, în mun. Chişinău.

 
Au inceput cursurile la Scoala de Studii Avansate in Jurnalism
Image01.09.08/ La 1 septembrie au început cursurile la Şcoală de Studii Avansate în Jurnalism. 19 tineri şi tinere vor învăţa timp de zece luni, în regim de redacţie, standardele şi practicile jurnalismului occidental şi felul în care acestea pot fi aplicate în Republica Moldova.

 
Seminar National pentru Jurnalistii de Investigatie
25.08.08/ Scoop, o reţea daneză care sprijină jurnalismul de investigaţie în Europa de Est şi Sud Est, invită colegii jurnalişti din Moldova să participe la un seminar naţional care va avea loc în Chişinău, miercuri, 3 septembrie, cu începere de la ora 10.00.
 
 
CIJ anunta continuarea componentei-Scrierea materialelor comune de catre echipe mixte de jurnalisti
29.07.08/ Centrul Independent de Jurnalism (CIJ) anunţă lansarea etapei a doua a componentei „Scrierea materialelor comune de către echipe mixte de jurnalişti” din cadrul proiectului „Poduri peste Nistru: acţiuni comune ale mass-media în vederea soluţionării conflictului transnistrean”.
 
Program de stagii pentru jurnalistii din UTA Gagauz-Yeri

24.07.08/ În lunile septembrie – octombrie 2008, Centrul Independent de Jurnalism (CIJ) va organiza un program de stagii pentru jurnaliştii din presa scrisă şi audiovizuală din UTA Gagauz-Yeri (UTAG), în cadrul câtorva mass-media locale din R. Moldova.

 
Invitatie de participare la tender

24.07.08/ CENTRUL INDEPENDENT DE JURNALISM (CIJ) vă invită să participaţi la un tender pentru selectarea organizaţiei care va efectua un studiu de audienţă a mass-media (presa scrisă, radio şi TV) din UTA Gagauz-Yeri (UTAG). 

 
<< Start < Prev 31 32 33 34 35 36 37 38 39 Next > End >>

Results 417 - 429 of 498

 

 

| Copyright 2007 | Centrul pentru Jurnalism Independent