June 06, 2017 | RO | EN

 

Incepand din luna august 2013, site-ul ijc.md nu se mai actualizeaza. Toate informatiile despre activitatile curente ale Centrului pentru Jurnalism Independent le puteti gasi pe noul portal media Media-azi.md. Va multumim.

 

Prima pagina
Despre CJI
Calendar
Instruire
Departamentul Juridic
Cercetare si publicatii
Revista Mass Media
Centrul de Resurse
Contacte
Productie 

Prima pagina
16 tineri au absolvit cursurile Scolii de Studii Avansate in Jurnalism

Image07.07.08/ Şcoala de Studii Avansate în Jurnalism a lansat sâmbătă, 5 iulie 2008, a doua promoţie de absolvenţi. Ceremonia a avut loc la Rezina în prezenţa studenţilor, profesorilor şi a reprezentanţilor presei locale.

 
Comunicat de presa

07.07.08/ ARTICLE 19 – Campania globală pentru libertatea de exprimare, cu sediul în Londra, consideră că nu este potrivit ca din legislaţia Republicii Moldova să fie exclusă complet posibilitatea acordării în proceduri civile a despăgubirilor materiale pentru prejudiciul moral adus reputaţiei.

 
Comunicat de presa

27.06.08/ Nouă organizaţii neguvernamentale din domeniul mass-media şi drepturilor omului solicită deputaţilor să respingă proiectul Legii pentru modificarea alineatului 8 al articolului 16 din Codul civil al Republicii Moldova, înaintat Parlamentului cu titlul de iniţiativă legislativă de către preşedintele Republicii Moldova, Vladimir Voronin, pe data de 12 iunie 2008.

 
In cadrul proiectului "Poduri peste Nistru" a fost organizat un program de consultanta

 23.06.08/ În perioada 16 – 20 iunie, Centrul Independent de Jurnalism (CIJ) şi BBC World Service Trust au desfăşurat un program de consultanţă pentru managerii, redactorii şi reporterii câtorva mass-media audiovizuale din regiunea transnistreană şi din UTA Gagauz-Yeri.

 
A aparut editia a treia a Ghidului "Mass-media din Republica Moldova"

Image7.06.08/ Centrul Independent de Jurnalism (CIJ) a tiparit editia a treia a Ghidului "Mass-media din Republica Moldova". Editia contine informatii despre 410 institutii de presa (ziare, reviste, agentii de presa, posturi radio si TV, operatori TV prin cablu) din R. Moldova, inclusiv din regiunea transnistreana.

Informatia a fost colectata in 2007 si a fost verificata la inceputul anului curent. Ghidul apare in limbile romana si engleza, continand informatii despre data infiintarii, numele conducatorului, limba de difuzare, tematica, emisiunile si rubricile principale, raza de acoperire si frecventele, zona de difuzare, datele de contact (adresa, numerele de telefon si fax, e-mail, pagina web) etc. Editia tiparita are si o prefata in care sunt analizate tendintele de dezvoltare a mass-media din R. Moldova.

 
Declaratie in legatura cu anchetarea si ridicarea calculatoarelor unor tineri din Chisinau
12.06.08/ Organizaţiile neguvernamentale mass-media îşi exprimă îngrijorarea în legătură cu faptul anchetării şi ridicării calculatoarelor unor tineri, după ce aceştia şi-au exprimat opinia pe mai multe forumuri din Internet. Tinerii sunt acuzaţi că „prin intermediul portalurilor forum.md, torrentsmd.com, desteptarea.info şi unimedia.md au lansat multiple chemări publice la răsturnarea prin violenţă a orânduirii constituţionale şi lichidarea statalităţii şi integrităţii teritoriale a Republicii Moldova”.
 
La Clubul de presa s-a discutat despre Conventia moldo-romana privind micul trafic de frontiera

Image06.06.08/ Pe data de 5 iunie, Centrul Independent de Jurnalism şi Comitetul pentru Libertatea Presei au organizat o nouă şedinţă a Clubului de presă din Chişinău, în cadrul căreia s-au discutat despre Convenţia privind micul trafic la frontiera dintre R. Moldova şi România, în special, dar şi despre proiectul Tratatului moldo-român privind frontiera de stat şi situaţia care s-a creat după introducerea regimului de vize pentru România. 

 
<< Start < Prev 31 32 33 34 35 36 37 38 39 Next > End >>

Results 430 - 442 of 498

 

 

| Copyright 2007 | Centrul pentru Jurnalism Independent