June 06, 2017 | RO | EN

 

Incepand din luna august 2013, site-ul ijc.md nu se mai actualizeaza. Toate informatiile despre activitatile curente ale Centrului pentru Jurnalism Independent le puteti gasi pe noul portal media Media-azi.md. Va multumim.

 

Prima pagina
Despre CJI
Calendar
Instruire
Departamentul Juridic
Cercetare si publicatii
Revista Mass Media
Centrul de Resurse
Contacte
Productie 

Prima pagina
Raportul final "Perspectivele crearii mass-media profesioniste si rentabile in UTA Gagauz-Yeri"

 17.03.08/  Centrul Independent de Jurnalism (CIJ) a editat raportul final al proiectului  "Perspectivele crearii mass-media profesioniste si rentabile in UTA Gagauz-Yeri".

Raportul include un comentariu la Legea Audiovizualului a UTA Gagauz-Yeri (adoptata de catre Adunarea Populara in iulie 2007) si o serie de recomandari privind procesul de reorganizare a Companiei de stat "Teleradio-Gagauzia" in radiodifuzor public regional, care au fost scrise de catre Eugeniu Ribca, expert in legislatia mass- media.
 
Declaratie
14.03.2008/ Organizaţiile neguvernamentale din domeniul mass-media constată cu îngrijorare că organele de drept din Republica Moldova nu numai că ignoră demersurile în legătură cu cazurile tot mai numeroase de încălcare a libertăţii presei şi libertăţii de exprimare, de îngrădire a accesului la informaţie, ci şi iniţiază acţiuni ce cad sub incidenţa legilor ce apără aceste drepturi.
 
Procesul de reglementare a conflictului transnistrean, discutat la Clubul de presa

Image

10.03.08 / Centrul Independent de Jurnalism şi Comitetul pentru Libertatea Presei au organizat, pe data de 7 martie, o nouă şedinţă a Clubului de presă din Chişinău. De data aceasta, în vizorul jurnaliştilor au fost problemele şi perspectivele reglementării conflictului transnistrean, examinate în contextul recentelor evenimente din Kosovo. 

 
Continua admiterea la Scoala de Studii Avansate in Jurnalism pentru anul de studii 2008-2009
Image06.03.08 / Centrul Independent de Jurnalism (CIJ), in cooperare cu scoala de Jurnalism din Missouri (SUA) si Centrul de Formare Profesionala a Jurnalistilor din Paris (Franta), anunta inmatricularea la scoala de Studii Avansate in Jurnalism din Chisinau (SSAJ) pentru anul de studii 2008-2009.
 
CIJ a elaborat raportul "Analiza necesitatilor mass-media din Moldova"
04.03.08 / Centrul Independent de Jurnalism (CIJ) lansează raportul „Analiza necesităţilor mass-media din Moldova”, elaborat în cadrul proiectului omonim, care a fost implementat cu susţinerea financiară a Misiunii OSCE în Moldova şi a Fundaţiei Soros-Moldova.
 
Vineri, 7 martie, se va desfasura o noua sedinta a Clubului de presa
 03.03.08 / Centrul Independent de Jurnalism si Comitetul pentru Libertatea Presei va invita la o noua sedinta a Clubului de presa din Chisinau, care se va desfasura vineri, 7 martie, incepand cu ora 16:00, in incinta restaurantului "Passepartout" (str. Kogalniceanu 62, vizavi de blocul 3 al USM).
 
A fost editat raportul analitic "Reflectarea tematicii stiintifice in presa scrisa din R. Moldova"

29.02.08 / Centrul Independent de Jurnalism (CIJ) a editat raportul analitic "Reflectarea tematicii stiintifice in presa scrisa din Republica Moldova". Acesta a fost tiparit in limbile romana, rusa si engleza, сu sustinerea financiara a Biroului UNESCO din Moscova.

Studiul a fost elaborat in doua etape, in perioada septembrie - noiembrie 2007. In prima etapa au fost analizate articolele referitoare la cercetarile stiintifice si activitatea Academiei de Stiinte a Moldovei, publicate in cinci ziare cu acoperire nationala: "Moldova Suverana", "Jurnal de Chisinau", "Timpul", "Nezavisimaia Moldova" si "Komsomolskaia Pravda". In cea de-a doua etapa de cercetare au fost intervievati redactorii-sefi ai publicatiilor mentionate si reprezentanti ai comunitatii stiintifice din Republica Moldova. 

 
<< Start < Prev 31 32 33 34 35 36 37 38 39 Next > End >>

Results 456 - 468 of 498

 

 

| Copyright 2007 | Centrul pentru Jurnalism Independent