June 06, 2017 | RO | EN

 

Incepand din luna august 2013, site-ul ijc.md nu se mai actualizeaza. Toate informatiile despre activitatile curente ale Centrului pentru Jurnalism Independent le puteti gasi pe noul portal media Media-azi.md. Va multumim.

 

Prima pagina
Despre CJI
Calendar
Instruire
Departamentul Juridic
Cercetare si publicatii
Revista Mass Media
Centrul de Resurse
Contacte
Productie 

Prima pagina
Mass-media nu acorda multa atentie subiectelor legate de coruptie
07.02.08 / Mass-media din Republica Moldova nu acorda multa atentie subiectelor legate de coruptie si activitatilor anticoruptie - este una din concluziile primului raport trimestrial de monitorizare a mass-media, realizat de Centrul Independent de Jurnalism (CIJ) in cadrul proiectului „Reflectarea fenomenului coruptiei in mass-media”.
 
 
Lansarea primului raport din cadrul proiectului "Reflectarea fenomenului coruptiei in mass media"

06.02.08 / Centrul Independent de Jurnalism invita jurnalistii la lansarea primului raport trimestrial de monitorizare a mass media in cadrul proiectului "Reflectarea fenomenului coruptiei in mass media".  

 
Perspectivele crearii mass-media profesioniste si rentabile in UTA Gagauz-Yeri
Image04.02.08 / Centrul Independent de Jurnalism (CIJ), in parteneriat cu Asociatia Presei Independente (API), Centrul "Acces-Info"  si Centrul regional  "Contact" din Comrat au organizat conferinta de incheiere a proiectul "Perspectivele crearii mass-media profesioniste si rentabile in UTA Gagauz-Yeri".
 
CIJ lanseaza un studiu privind reflectarea tematicii stiintifice in presa
31.0108 / Raportul analitic "Reflectarea tematicii stiintifice in presa scrisa din Republica Moldova" a fost elaborat in cadrul unui proiect implementat de catre IJ cu sustinerea financiara a Biroului UNESCO din Moscova. Studiul a fost elaborat in doua etape, in perioada septembrie - noiembrie 2007. 
 
La 25 ianuarie s-a desfasurat Clubul de presa cu participarea jurnalistei Natalia Morari
Image30.01.08  / Pe data de 25 ianuarie, Centrul Independent de Jurnalism (CIJ) si Comitetul pentru Libertatea Presei (CLP) au organizat  o noua sedinta a Clubului de presa din Chisinau. In calitate de invitat special, la Clubul de presa a participat  jurnalista Natalia Morari, cetateana a Republicii Moldova, angajata a publicatiei "The New Times" (Moscova), expulzata din Rusia la mijlocul lunii decembrie 2007, cand se intorcea dintr-o deplasare de serviciu in Israel.
 
 
Declaratia organizatiilor neguvernamentale din domeniul mass-media
Image23.0108 / Organizatiile neguvernamentale din domeniul mass-media protesteaza in legatura cu modul in care serviciul de paza a presedintelui Republicii Moldova a tratat un grup de jurnalisti veniti, in seara zilei de 18 ianuarie la Palatul National, pentru a reflecta un eveniment public. Incalcând prevederile Legii presei si depasindu-si atributiile, garda de corp a presedintelui le-a interzis jurnalistilor de la Pro TV, Jurnal de Chisinau, TV Dixi accesul in incinta Palatului National, in pofida existentei unui acord prealabil dintre jurnalisti si organizatori privind reflectarea evenimentului. Mai mult, echipa Pro TV a fost silita sa stearga cadrele filmate in afara Palatului National, care contineau imagini cu presedintele Voronin.
 
 
Reflectarea fenomenului coruptiei in mass-media
28.12.2007 / Centrul Independent de Jurnalism (CIJ) lanseaza primele doua rapoarte de monitorizare a modului in care mass-media moldovenesti reflecta subiectele privind coruptia si combaterea acestui fenomen. In total, in octombrie si noiembrie au fost monitorizate 15 mijloace de informare in masa: opt ziare, patru posturi de televiziune si trei posturi de radio publice si private, cu acoperire nationala si regionala.
 
<< Start < Prev 31 32 33 34 35 36 37 38 39 Next > End >>

Results 469 - 481 of 498

 

 

| Copyright 2007 | Centrul pentru Jurnalism Independent