June 06, 2017 | RO | EN

 

Incepand din luna august 2013, site-ul ijc.md nu se mai actualizeaza. Toate informatiile despre activitatile curente ale Centrului pentru Jurnalism Independent le puteti gasi pe noul portal media Media-azi.md. Va multumim.

 

Prima pagina
Despre CJI
Calendar
Instruire
Departamentul Juridic
Cercetare si publicatii
Revista Mass Media
Centrul de Resurse
Contacte
Productie 

Prima pagina
CIJ a editat culegerea de articole "Scriem pentru a informa si a preveni"
Image14.11.07 / Centrul Independent de Jurnalism (CIJ) a editat volumul "Scriem pentru a informa si a preveni. Culegere de articole despre traficul de fiinte umane din Republica Moldova".
 
 
Masa rotunda "Perspectivele reflectarii rezultatelor cercetarilor stiintifice in mass-media din R. M
13.11.07 / Centrul Independent de Jurnalism (CIJ) si Comisia Nationala a Republicii Moldova pentru UNESCO organizeaza masa rotunda "Tehnologiile si inovatiile stiintifice ale sec. XXI. Perspectivele reflectarii rezultatelor cercetarilor stiintifice in mass-media din R. Moldova".
 
 
Centrul Independent de Jurnalism lanseaza „Ghidul mass-media din Republica Moldova”
Image06.11.07 / Centrul Independent de Jurnalism (CIJ) a lansat varianta on-line a „Ghidului mass-media din Republica Moldova”. Acesta poate fi accesat pe site-ul organizatiei (www.ijc.md) la rubrica „Cercetare si publicatii”, subdiviziunea „Ghidul mass-media din Republica Moldova”. Ghidul cuprinde informatii despre 146 ziare, 107 reviste, 54 de posturi radio, 34 posturi TV, 63 operatori TV si 16 agentii de presa din Moldova, inclusiv regiunea transnistreana.
 
 
Problema reorganizarii Companiei "Teleradio-Gagauzia", in discutie la Clubul de presa
Image02.11.07 / Centrul Independent de Jurnalism (CIJ) si Comitetul pentru Libertatea Presei (CLP) au organizat, pe data de 1 noiembrie 2007, o noua sedinta a Clubului de presa. De data aceasta, in vizorul participantilor a fost problema deetatizarii si reorganizarii Companiei "Teleradio-Gagauzia" (TRG).

 
S-a desfasurat etapa finala a programului de instruire "Reflectarea diversitatii in mass-media"
Image01.11.07 / In perioada 29 - 31 octombrie, la CIJ s-a desfasurat cea de-a doua etapa a unui amplu program de instruire privind elaborarea curriculumului universitar "Reflectarea diversitatii in mass-media", la care au participat cadre didactice ale facultatii/specialitatii "Jurnalism" de la mai multe universitati din R. Moldova, precum si jurnalisti din Comrat si Tiraspol. Trainingul a fost tinut de catre dr. Mark Grigorian, producator BBC World Service, expert specializat in studierea problematicii conflictelor si a situatiei din spatiu post-sovietic si autor/redactor al mai multor carti de specialitate.
 
CIJ a organizat la Comrat un training pentru reprezentantii presei scrise din UTA Gagauz-Yeri
Image30.10.07 / Centrul Independent de Jurnalism (CIJ) a organizat, in perioada 25-28 octombrie curent, un training pentru angajatii presei scrise din UTA Gagauz-Yeri. Trainingul "Reflectarea problemelor comunitare in presa scrisa" s-a desfasurat la Comrat si a fost tinut de expertii Zoia Kazanji (Odesa, Ucraina), jurnalist cu o experienta in presa scrisa de peste 20 de ani, si Slava Perunov (Balti, R. Moldova), co-fondator al saptamanalului "SP".
 
Apel in legatura cu atacul asupra echipei PRO TV Chisinau
22.10.07 / Organizatiile neguvernamentale din domeniile mass-media si drepturilor omului constata cu ingrijorare ca politia a atacat din nou o echipa de jurnalisti aflati in exercitiul functiei. Pe data de 19 octombrie, doi politisti inarmati cu automate Kalasnikov au agresat reporterul si cameramanul PRO TV Chisinau, Angela Gonta si Vlad Culiomza, care filmau cum politistii si medicii evacuau cu forta un barbat dintr-o casa din Chisinau.

 
<< Start < Prev 31 32 33 34 35 36 37 38 39 Next > End >>

Results 482 - 494 of 498

 

 

| Copyright 2007 | Centrul pentru Jurnalism Independent